Uw
wens
staat
voorop

U weet als geen ander op welk fiscaal terrein u advies behoeft. Daarom overlegt Belasting- adviesbureau Schouten samen met u welke financiële diensten van toepassing kunnen zijn. Onze dienstverlening is servicegericht. Uiteraard is het declaratieniveau aangepast aan de dienstverlening aan de beoogde cliënten in het midden- en kleinbedrijf. Onze tarieven kunnen wij scherp houden vanwege onze kleinschaligheid en lage overhead (geen managementlaag/dure panden). Up-to-date ICT voorzieningen spelen een belangrijke rol binnen het kantoor. Persoonlijke aandacht en vakmanschap staan bij ons voorop. Dat betekent dat u altijd bij ons terecht kunt.

Van het verzorgen van uw loonadministratie tot het geven van een managementadvies. Wij zijn niet alleen deskundig, maar ook betrokken bij uw onderneming. Dat uit zich in volledig respect voor uw wensen en bewijst zich door kwaliteit en flexibiliteit.

Belastingadviesbureau Schouten richt zich op (startende) ondernemers, met name het MKB. Maar wij bieden ook een kleine groep particulieren de mogelijkheid om hun aangifte te verzorgen en van passend advies te voorzien. Bent u particulier? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wat wij voor u kunnen doen:

© M.T.Schouten - All rights reserved | webdesign by BRANDRS