Uw
betrouwbare
teamgenoot

Als ondernemer bent u druk bezig. Iedere dag zoekt of creëert u immers kansen om uw bedrijf rendabel te houden. Om meer omzet en winst te behalen. Om de concurrentie voor te blijven. Om uitstekend contact met uw klanten te hebben. Deze kansen probeert u zo efficiënt mogelijk te benutten. En u bent bereid de grenzen te verkennen als er klinkende resultaten te behalen zijn. Maar u vermijdt onaanvaardbare risico’s.

Belastingadviesbureau Schouten kunt u hierin coachen.

Als betrouwbare medespeler ondersteunen en begeleiden wij u in alle financiële aspecten van het ondernemersvak. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van fiscaal resultaat. Dat is mogelijk omdat bij ons de lijnen altijd kort zijn. Daardoor weten wij tot in detail wat u als (startende) ondernemer wil. Onze dienstverlening, gericht op het MKB, strekt zich uit tot bijvoorbeeld:

  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Jaarrekening
  • Aangiften (privé en zakelijk)
  • Managementadvies en financiële planning

Jarenlange specialistische kennis, ervaring en expertise vormen de grondslag van onze dienstverlening. Wij zijn opgeleid tot RB Belastingadviseur. Als lid van het Register Belastingadviseurs (RB) houden wij ons aan de beroeps- en gedragsregels en zijn wij onderworpen aan het tuchtrecht. Onze vakkennis neemt toe door permanente educatie en ervaring. Ons team krijgt zo nodig ondersteuning van externe specialisten.

Betrouwbaar, betrokken, deskundig én laagdrempelig is Belastingadviesbureau Schouten.

© M.T.Schouten - All rights reserved | webdesign by BRANDRS